Stap voor stap
- Tik linksboven op H, dan op Instellingen, en scrol naar Account verwijderen.
- Lees de melding en tik op Versturen. Er gebeurt niets per ongeluk — Annuleren sluit het venster.
- Het account wordt binnen 5 dagen verwijderd. Bedenk je je, log dan vóór die tijd in met hetzelfde nummer.
Meer vragen
Hoe blokkeer of rapporteer ik iemand op Haydai?
Open het profiel van de persoon vanuit je chat — Blokkeren en Rapporteren staan daar meteen. Blokke…
Privacy en veiligheid
Haydai geeft je duidelijke controle: blokkeren en rapporteren, wie je laatst gezien en foto ziet, o…
Haydai Helpcentrum
Snelle antwoorden, stap voor stap.